Ads Top

Ricoh lanceert Pro C7100X-serie

Ricoh kondigt de Ricoh Pro C7100X-serie digitale kleuren losbladproductiesystemen aan, die ideaal zijn voor kleine tot middelgrote grafimediabedrijven en centrale repro’s. Deze productiesystemen zijn ontworpen om printprofessionals te ondersteunen bij het verhogen van hun huidige printcapaciteit, om nieuwe markten te betreden en nieuwe digitale mogelijkheden en diensten aan te bieden aan hun klanten, die eerder niet beschikbaar waren met productiesystemen in deze klasse.

De Pro C7100X-serie maakt het grafimediabedrijven gemakkelijker om hun klanten veelzijdige en unieke resultaten aan te bieden en nieuwe inkomstenbronnen aan te boren voor hun bedrijf. De Pro C7100X-serie is productief voor zijn klasse met printsnelheden tot 90 pagina’s per minuut. De productiesystemen ondersteunen media tot 360 g/m². De optimale beeldkwaliteit van tot wel 1200 x 4800 dpi wordt gerealiseerd met Ricoh’s verbeterde VCSEL-technologie (Vertical Cavity Surface Emitting Laser). De serie zorgt voor een premium afwerking en ondersteunt een breed scala aan media, waaronder papiersoorten met grove oppervlaktestructuur. Hiermee zijn tal van uiteenlopende toepassingen mogelijk, zoals kleine verpakkingen, demoverpakkingen, direct mail, boeken, brochures en visitekaartjes. Een belangrijk voordeel van de Pro C7100X-serie is haar vijfde kleurstation. Hiermee kan transparante toner voor glanseffecten of witte toner worden aangebracht.

Naast de producteigenschappen bieden ook de door de operator vervangbare onderdelen (Operator Replaceable Units, ORU’s) een belangrijk voordeel. Getrainde gebruikers kunnen meerdere onderdelen, die belangrijk zijn voor de betrouwbaarheid en de beeldkwaliteit, zelf vervangen om de uptime te verhogen. De Pro C7100X-serie is verkrijgbaar met de EFI E-43A-controller of de snellere en krachtigere EFI E-83A-controller. De Pro C7100X-serie is in Nederland beschikbaar vanaf begin 2015.

Geen opmerkingen:

Mogelijk gemaakt door Blogger.