Ads Top

3D-Print Experience staat weer voor de deur

De tweede 3D-Print Experience vindt op 12 en 13 juni plaats in Haarlem. Het 3D-event laat publiek en bedrijven kennismaken met de vele mogelijkheden van deze productiemethode.
3D-printen wordt wel de belangrijkste uitvinding sinds de drukpers genoemd. Waardeketens en maakindustrie staan op hun kop nu iedereen zowel op kleine als op grote schaal kan gaan produceren. De 3D-Print Experience wordt jaarlijks in Haarlem gehouden en is gericht op innovatie, gadgets, kunst, duurzaamheid, design, trends, fashion en architectuur.

De 3D-Print Experience is een evenement waarin nieuwe mogelijkheden door 3D-printing centraal staan. Het evenement vindt ook dit jaar plaats bij de 3D Makers Zone op het Haarlemse bedrijventerrein De Waarderpolder. Het complex wordt deze zomer omgedoopt tot kenniscentrum voor 3D-printen en de maakindustrie in onder meer de Metropool Regio Amsterdam.

Voor de ondernemers uit de regio en omstreken is er op vrijdag 12 juni een compleet programma. Dit dagprogramma bevat verschillende presentaties, live demo’s van onder andere geavanceerd 3D-scanapparatuur en 3Dprinters, een rondleiding en presentatie van de 3D Makers Zone Metropoolregio Amsterdam en een netwerkborrel.

Tijdens het event kan het publiek op zaterdag 13 juni tussen 11.00 en 18.00 uur daadwerkelijk aan de slag met 3D-printen. Er zijn demonstraties en workshops en verschillende 3D-geprinte producten en kunstwerken worden tentoongesteld. Bezoekers kunnen zichzelf laten scannen waarna een 3Dprinter een beeldje uitprint. Ook vallen er weer genoeg prijzen te winnen zoals 3D-printers en meer!

Geen opmerkingen:

Mogelijk gemaakt door Blogger.