Ads Top

HP Indigo bevordert mogelijkheden met verbeteringen in kwaliteit, productiviteit en service

HP heeft tijdens Dscoop EMEA nieuwe innovaties in het zogenoemde graphics solutions portfolio gepresenteerd met verbeteringen aan de HP Indigo 7800, 10000, WS6800, 20000 en 30000 Digital Presses. Ook toonde HP nieuwe diensten en verbeteringen van workflows, waarmee klanten hun bedrijf verder kunnen laten groeien en bij kunnen dragen aan de transformatie van de drukwerkbranche.

Tijdens de conferentie Dscoop EMEA werd de HP Indigo 7r Digital Press voor het eerst gedemonstreerd. De Indigo 7r Digital Press, een high performance refurbished drukpers, biedt service providers (PSPs) die de digitale printmarkt willen betreden een kosteneffectieve oplossing. HP Indigo 7r Digital Presses bieden dezelfde voordelen als de digitale persen van de HP Indigo 7000 serie, tegen een lagere prijs.

Op dit moment zijn bijna 200 units van de HP Indigo 10000 Digital Press geïnstalleerd bij in totaal 32 klanten wereldwijd. Het gemiddelde printvolume van klanten is het afgelopen jaar meer dan verdubbeld. En meer dan 20 klanten hebben inmiddels meerdere printunits aangeschaft.

De laatste aanpassingen aan de pers zijn onder meer een verbetering in kleuruniformiteit, productiviteit en bruikbaarheid. De HP Indigo 10000 biedt ook een mogelijkheid voor uitbreiding van de inkten, waaronder HP Indigo ElectroInk white.

De HP Indigo WS6800 Digital Press verbetert de productiviteit verder dankzij het eenvoudige kleurmanagement dat de setup tijd verkort. Er is nu ook een Michelman DP680 Primer voor een hogere diversiteit en lagere primer-kosten.

Door de nieuwe milieuvoordelen voor de HP Indigo 7800 en WS6800 Digitale Persen is er minder imaging oil nodig. Bestaande klanten met een HP Indigo 7500, 7600 en WS6600 Digital Press kunnen vanaf nu hun drukpers upgraden, zodat ook zij gebruik kunnen maken van deze nieuwe functies op hun 7800 en WS6800 persen.

Tijdens Dscoop EMEA heeft HP bekend gemaakt dat de marktleider voor flexibele verpakkingen UNI Packaging een tweede HP Indigo 20000 heeft geïnstalleerd en dat ze plannen heeft om later dit jaar een derde pers te installeren. Deze investering is onderdeel van een langetermijnplan om de productiecapaciteit voor de komende 4-5 jaar verder te verhogen voor dit snelgroeiende segment.

De HP SmartStream Designer voor Adobe Illustrator is vanaf nu beschikbaar voor nog meer verschillende HP Indigo-gebruikers. Het is hierdoor mogelijk om variabele data te printen op labels en verpakkingen en om toegang te krijgen tot de geautomatiseerde ontwerpmogelijkheden van HP SmartStream Mosaic.

HP introduceert ook de HP Service Advantage voor HP Indigo-klanten. Hierin zit onder meer HP Indigo Printbeat, een functie waarmee klanten meer inzicht hebben in de prestaties van hun pers. Daardoor kan men de uitvoer continu verbeteren. Als onderdeel van Service Advantage, biedt het Customer Excellence Program HP Indigo-klanten een stappenplan voor het gebruik en advies in de vorm van een mentorship.

Geen opmerkingen:

Mogelijk gemaakt door Blogger.