Ads Top

HP introduceert HP+ & HP Instant Ink voor Bedrijven in Nederland

Meer dan 80 procent van de kleine bedrijven vertrouwt op printen om hun bedrijf te runnen, toch zegt 55 procent dat ze geen tijd hebben om de technologie te beheren1.

Uit Nederlands onderzoek blijkt bovendien dat driekwart van de medewerkers het goed updaten van de printer belangrijk vindt, 60 procent geeft aan ook de beveiliging van printers belangrijk te vinden. 

In het licht hiervan introduceert HP Inc HP+ voor Bedrijven, HP Instant Ink voor bedrijven en de nieuwe LaserJet Pro 3000 & 4000 serie met HP+ die ontworpen zijn om het technologiebeheer voor kleine bedrijfseigenaren te vereenvoudigen.   
 
Met één Instant Ink account ontvangen kleine bedrijven automatisch apparaatspecifieke supplies (inkt of toner) voor meerdere apparaten, ook als die zich op meerdere locaties bevinden. In combinatie met de geavanceerde functies op de nieuwe LaserJet Pro 3000 & 4000 serie met HP+ helpt een Instant Ink abonnement kleine bedrijven tijd en geld te besparen, is het recyclen van cartridges vereenvoudigd en worden bossen over de hele wereld beschermd en hersteld.

Uit Nederlands onderzoek van HP blijkt dat een kwart van de werkende Nederlanders thuis de beschikking heeft over een werkprinter voor zakelijk gebruik, daarnaast heeft 54 procent de beschikking over een eigen printer thuis. Nederlanders hebben wel bepaalde wensen als het aankomt op de geboden printoplossingen door hun werkgever. Driekwart (65%) hecht veel waarde aan het goed updaten van de printer, 60 procent geeft aan het belangrijk te vinden dat de printer goed beveiligd is. Ook blijkt duurzaamheid van de printoplossing, bijvoorbeeld door het gebruik van duurzame inkt of papier, voor 40% van de ondervraagden belangrijk.  

Het automatisch aanvullen van de inktvoorraad (30%) en het aanbieden van een thuisprinter (33%) is voor een derde van de werkende Nederlanders een goede manier om hen beter te ondersteunen op het gebied van thuis printen. Daarnaast worden werknemers die thuis printen graag ondersteund op het gebied van draadloos printen (28%), en automatische updates (19%).

Geen opmerkingen:

Mogelijk gemaakt door Blogger.