Ads Top

Canon vernieuwt All-in-One inkjet-assortiment

Canon introduceert drie nieuwe All-in-One inkjet-printers in haar assortiment printers voor thuis. De PIXMA MG5750, MG6850 en MG7750 zijn ontworpen voor het kantoor aan huis en voor gebruik als personal printer. Connectiviteit vormt de basis en dankzij de combinatie van verbeterde cloud- en Wi-Fi-functionaliteit met nieuwe, hoogwaardige printtechnologie, maken deze modellen het gemakkelijker dan ooit om foto’s en documenten te printen en te delen.

De nieuwe modellen werken moeiteloos met een reeks apps en cloud services en bieden print-, kopieer- en scanfuncties. De printers zijn nu compatibel met Instagram en Slideshare, en openen daarmee voor gebruikers de mogelijkheid om te printen vanuit nog meer populaire sociale netwerken en zakelijke diensten. Met PIXMA Cloud Link hebben gebruikers rechtstreeks vanaf het touchscreen van de printers toegang tot deze services en is niet langer een pc of ander ‘connected’ apparaat nodig.

De PIXMA MG5750, MG6850 en MG7750 maken het ook eenvoudig om naar populaire cloud services, zoals GoogleDrive, Dropbox, Evernote en OneDrive te gaan en direct van daaruit te printen. Gescande documenten en foto’s zijn bovendien te uploaden naar Microsoft OneNote.

De PIXMA MG5750, MG6850 en MG7750 worden geleverd met de Canon PIXMA Cloud Link Scan & Remote Print-functie. Deze stelt gebruikers in staat een document of foto met een printer te scannen en dit bestand via de cloud door een andere printer – op een andere locatie – te laten printen. Bijvoorbeeld om een familielid te verrassen met een nieuwe gezinsfoto die perfect door zijn of haar PIXMA-printer wordt geproduceerd of om zeker te zijn dat documenten tijdig op een andere kantoorlocatie worden geprint voordat die belangrijke vergadering van een collega begint – zelfs als vanuit huis wordt gewerkt.

Met de Auto Power On/Off-functie kunnen milieubewuste huishoudens hun energieverbruik verlagen. Deze functie schakelt in zodra vanuit de cloud een printopdracht wordt ontvangen.

Geen opmerkingen:

Mogelijk gemaakt door Blogger.