Ads Top

Xerox organiseert Digital Packaging LIVE! in Dublin

De trends in de verpakkingsmarkt veranderen. Klanten willen een groter aanbod en een betere service, terwijl dienstverleners streven naar meer flexibiliteit en een agile supply chain. Om deze veranderingen en de oplossingen die daarbij horen te tonen, organiseren Xerox en esmark finch op 2 september 2015 het Digital Packaging LIVE! event in Dublin. Tijdens dit evenement wordt het digitale druk- en verpakkingslandschap uitvoerig besproken. Diverse deskundigen zullen de aanwezigen inzicht geven in de voordelen van digitaal geprinte verpakkingen en tevens oplossingen bieden voor de productie van maatwerkverpakkingen, die de behoeften van de klant beter invullen.

Gedurende de dag zullen verschillende sprekers van zich laten horen. Zo neemt Sean Smyth van Smithers Pira de deelnemers mee in de toekomst van het digitaal printen van verpakkingen. Noel Candon van esmark finch gaat vervolgens dieper in op hoe je binnen de verpakkingsmarkt succesvol kan zijn.

Xerox heeft een scala aan productie-printtechnologieën die haar klanten in de grafimediabranche verder hebben gebracht. Hieronder valt ook de Automated Packaging Solution, speciaal ontworpen voor maatwerkverpakkingen. Deze oplossing wordt tijdens het event live gedemonstreerd bij esmark finch op locatie.

Geen opmerkingen:

Mogelijk gemaakt door Blogger.