Ads Top

Beyaert Printing boort nieuwe markten aan en breidt klantenbestand uit met de HP Scitex FB10000

In 1882 startte Leon Beyaert met een drukkerij op de grote markt in Kortrijk. Ruim een eeuw later is het bedrijf gevestigd in Waregem en heeft het twee specialiteiten: groot formaat drukwerk en kartonnage.

In februari 2015 liet Alexander Lemayeur, productiemanager van het Belgische Beyaert Printing, de HP Scitex FB10000 installeren. De HDR printtechnologie helpt print service providers (PSP’s) bij het verhogen van hun winstgevendheid door een verschuiving van analoog naar digitaal drukwerk. Met de HP Scitex is de doorlooptijd voor drukwerk in de markt voor point of purchase (POS) materiaal versneld.

Volgens Lemayeur maakt de grafische industrie momenteel grote veranderingen door. Het is voor fabrikanten van POS materiaal steeds belangrijker om kleinere oplagen te kunnen leveren aan klanten. “Voorheen waren we puur een offsetdrukkerij en we wilden onze klanten een meer totale service bieden”, aldus Lemayeur. Lemayeur geeft aan in de HP Scitex FB10000 de drukpers te vinden die zowel snelheid als kwaliteit biedt.”

“Met de HP Scitex FB10000 kunnen we kleinere oplagen draaien en meer gepersonaliseerde producten leveren”, aldus Lemayeur. Voorheen printte Beyaert voornamelijk op papier en karton in offset. De prints werden dan op golfkarton gelijmd door de klanten van Beyaert zelf. De HP Scitex FB10000 bespaart de klanten van Beyaert een stap in het productieproces, geeft Lemayeur aan. “Met de HP Scitex FB10000 kunnen we niet alleen direct op golfkarton printen maar ook op dibond, forex en op polypropyleen. Dit helpt ons nieuwe markten aan te boren en ons klantenbestand uit breiden.”

Geen opmerkingen:

Mogelijk gemaakt door Blogger.