Ads Top

Epson maakt het makkelijk om op tafelbladen, keramiek en meer te printen

Epson introduceert het nieuwe DS Transfer Multipurpose Paper, een voordelig dye sublimation transfer papier, dat bijzonder geschikt is voor kleine tot middelgrote producenten van stugge materialen. Het aanbrengen van decoratieve inkten op aluminium fotografieplaten, iPhone-hoesjes, keramische tegels, mokken en hout is nu eenvoudiger en rendabeler dan ooit.

Het DS Transfer Multipurpose papier is veelzijdig en gebruiksvriendelijk, beschikbaar in lange rollen en speciaal ontworpen voor decoratieve inktoverdracht op harde substraten. Maar omdat het zo veelzijdig is, werkt het ook goed op textielsoorten gebaseerd op polyester.

Omdat het eenvoudig te hanteren DS Transfer Multipurpose Paper een gemiddeld gewicht van 105 g/m² heeft, kunnen rimpels tijdens de inktoverdracht worden voorkomen en blijft het altijd stabiel, terwijl het speciale, ademende ontwerp er voor zorgt dat de inktdamp kan vervliegen tijdens het sublimatieproces.

Het helpt gebruikers bij het consistent realiseren van scherpe resultaten met een breed kleurbereik, inclusief fotografiekwaliteit, terwijl de hoge inktoverdrachtssnelheid voor minder verspilling zorgt.

Geen opmerkingen:

Mogelijk gemaakt door Blogger.