Ads Top

Xerox ontwikkelt nieuwe zakelijke mobiele apps

Xerox brengt vijf nieuwe zakelijke apps op de markt. Android-gebruikers kunnen de Xerox Print Service Plug-in bijvoorbeeld downloaden voor een reeks printopties, waaronder papier- en kleurselectie, afwerkingsfunctionaliteiten als nieten en sorteren en een pincode voor een veilige release.

Voor Android-gebruikers die werken met printers van verschillende leveranciers, biedt de Mopria Alliance een universele plug-in die dubbelzijdig afdrukken, papierformaat en paginabereik faciliteert. Als een van de oprichters van deze alliantie ondersteunt Xerox actief de ontwikkeling van standaarden voor eenvoudig mobiel printen.

Als aanvulling op de Connectkey mfp’s, verbeteren de nieuwe apps het op afstand veilig kunnen printen en een snellere faxverwerking: De Xerox Mobile Print Cloud 3.0 stelt gebruikers in staat om afdruktaken naar één onafhankelijk e-mailadres te sturen, via een ConnectKey app. Er wordt een pincode verstrekt, waardoor het document op een veilige manier geprint kan worden. Daarnaast ondersteunt een update van de Mobile Print Portal afdrukken op elke printer, ongeacht de fabrikant.

De Sagemcom XMediusCLOUD Fax App biedt een efficiëntere verwerking van faxen en een gestroomlijnde workflow vanaf de mfp of het e-mailsysteem. Omdat het gaat om cloud-technologie betalen organisaties alleen voor wat zij nodig hebben of gebruiken. 

Met de Xerox Mobile Link App kunnen gebruikers in één keer gepersonaliseerde workflows creëren op hun mobiele apparaat en op afstand een Xerox mfp bedienen. Documenten kunnen gemakkelijk worden verzonden naar de cloud, fax, e-mail of andere bestemmingen. De gemaakte workflows worden opgeslagen als iconen in de app en kunnen eenvoudig en herhaalbaar worden gebruikt.

Geen opmerkingen:

Mogelijk gemaakt door Blogger.