Ads Top

Konica Minolta start een nieuwe modulaire aanpak voor automatisch printen met JT Suite 6

Met de komst van de nieuwe JT Suite 6 vervangt Konica Minolta zijn vorige succesvolle JT software-oplossing voor Make-Ready, Print Automation, Web-to-Print en professionele Output Management door een flexibele software suite met een meer modulaire aanpak. JT Suite 6 is een krachtige en eenvoudig te gebruiken oplossing voor in-house printbedrijven en kleinere commerciële drukkerijen. Het biedt essentiële functionaliteit, minimaliseert kosten en optimaliseert het rendement van de investering.  

Met betrekking tot printproductie verwachten consumenten tegenwoordig minimale doorlooptijden en levering op dezelfde dag. Omdat de oplages kleiner worden, moeten printleveranciers en interne printafdelingen meer opdrachten verwerken om rendabele productievolumes te bereiken. Een andere eis is de naadloze integratie van de meest uiteenlopende output-apparaten in één naadloos systeem.

De nieuwe JT Suite 6 is een uitgebreid softwaresysteem dat meegroeit met de veranderende behoeften van een bedrijf. JT Suite 6 beschikt over een volledig schaalbare architectuur voor maximale flexibiliteit. Klanten krijgen aanvankelijk de basis module, Konica Minolta JT Basic 6, die ze op ieder moment kunnen upgraden met de modules JT Workflow 6 en JT Web 6, zodra een uitgebreidere functionaliteit nodig is.

JT Basic 6 biedt impositie-tools, make-ready functionaliteiten zoals bijvoorbeeld tabbladen toevoegen, color split om kleur en zwart-wit pagina's te verdelen en hot folders om printopdrachten te automatiseren. JT Workflow 6 voegt hier JT Workflow Server aan toe, die het mogelijk maakt om operator accounts op te zetten, regels en rapporten te creëren en om een onbeperkt aantal klanten (JT printers) aan te sluiten. JT Basic 6 en JT Workflow 6 zijn beide nodig voor JT Web 6. JT Web 6 breidt de functionaliteiten verder uit met een web-to-print portaal dat een LDAP-connector bevat, VDP-basisfuncties (formulieren) en een online winkelfunctionaliteit. Door het kopen van extra JT Multi Seats kunnen meerdere operators de verschillende modules van de JT Suite 6 gebruiken tot maximaal tien personen tegelijk.

Als een krachtig en intuïtief entry-level product dat scoort met zijn schaalbare architectuur, levert de JT Suite 6 belangrijke functies voor printautomatisering en printopdrachtcreatie voor printdienstverleners en interne printafdelingen in zowel de publieke als zakelijke sectoren. Met de JT Suite 6 kan de volledige productie-workflow geautomatiseerd worden, waardoor de noodzaak voor handmatig ingrijpen geminimaliseerd wordt en de bediening voor iedereen eenvoudig is. De JT Suite 6 combineert een lage leercurve met veel mogelijkheden en kan naadloos worden geïntegreerd in de bestaande productieomgeving.


Geen opmerkingen:

Mogelijk gemaakt door Blogger.