Ads Top

OKI verwerft handel in breedformaatprinters van SII

OKI Data Corporation neemt een dochteronderneming van SII over. Beide partijen ronden de bedrijfsoverdracht af op 1 oktober 2015, zoals afgesproken in de overeenkomst. Deze transactie zal niet van invloed zijn op de diverse producten en diensten die SIIT op dit moment levert, waaronder de producten en diensten voor breedformaatprinters.

OKI Data Corporation ziet de handel in hoogwaardige printers als een van de voornaamste groeigebieden en als een belangrijke zakelijke doelmarkt met focus vooral op de professionele printermarkt. OKI Data Corporation verwacht een 6 procent samengestelde jaarlijkse groei van de vraag voor breedformaatprinters binnen de professionele markt, gedragen door de toegenomen on-demand printbehoeften vooral in the retail- en distributiesector.

Door deze overname verwerft OKI Data Corporation niet alleen de portefeuille van breedformaatinkjetprinters voor tekens en grafische LED plotters, maar ook de technologie en ontwikkelingsmiddelen evenals de relevante verkoopkanalen.

Geen opmerkingen:

Mogelijk gemaakt door Blogger.