Ads Top

Xerox introduceert vier tools voor channel partners

Xerox introduceert vier nieuwe tools voor Xerox Partner Print Services (XPPS). Hiermee kunnen partners profiteren van nieuwe marktkansen in het MKB, of zij nu voor het eerst Managed Print Services (MPS) aanbieden of dit al doen. De Next Generation MPS van Xerox kent een drie fasenbenadering: asses & optimise, secure & integrate en automate & simplify. Door deze fases te gebruiken, kunnen channel partners inspelen op de veranderende behoeften van hun klanten en hen waardevolle oplossingen bieden.

De NewField IT e-Commerce Storefront maakt het gemakkelijker voor partners om assesment tools en diensten in te zetten. Hiermee kunnen zij de IT-infrastructuur van bedrijven analyseren en op basis hiervan het MPS-programma ontwikkelen en verkopen.

MPS Application Programming Interface (API) is een softwareontwikkelingspakket dat integreert met de front- of backofficesysteem van een partner. Door automatisering van bijvoorbeeld klantfacturen worden administratieve kosten verminderd en worden de helpdesk en incident management metrics verbeterd.

Xerox Digital Alternatives is een technologie die op papiergebaseerde workflows automatiseert, zowel op desktops als mobiele devices. Gebruikers kunnen eenvoudig documenten in één interface ondertekenen, annoteren, delen, opslaan en lezen. Het is hierdoor niet meer nodig om documenten af te drukken, te converteren of te schakelen tussen verschillende programma’s en digitale versies. Dit bespaart tijd en werkt efficiënt.

Geen opmerkingen:

Mogelijk gemaakt door Blogger.