Ads Top

Levendigere kleurenproducties met het nieuwe Xerox iGen 5 platform

Xerox lanceert haar nieuwste digitale iGen 5 kleurenpers en biedt hiermee grafische bedrijven de kans om mee te bewegen met de trends binnen hun markt. Deze marktontwikkelingen worden bevestigd door onderzoekbureau InfoTrends1. Zij voorspellen dat de high-end digitale kleurenmarktproductie zich uitbreidt van ongeveer 60 miljard pagina’s vandaag de dag naar 87 miljard pagina’s wereldwijd in 2018.

De iGen 5 digitale kleurenpers biedt met haar optionele vijfde kleurunit - als aanvulling op CMYK (oranje, groen of blauw) - meer mogelijkheden om een groter gamma aan Pantone kleuren te matchen met minder nauwkeurig gedefinieerde steunkleuren. Dit zonder de productiviteit te beïnvloeden of kleine oplagen naar offset te hoeven verplaatsen. De in de papierbaan ingebouwde fotospectraalmeter in combinatie met volledig automatisch kleurbeheer, de automatische instel- en opstartprocessen en de diverse automatische en continue kwaliteitscontroles garanderen een maximale uptime. Hierdoor profiteren grafimediabedrijven van een nauwkeurige en winstgevende drukwerkproductie en kunnen zij voor hun opdrachtgevers een betere merkconsistentie bereiken.

Dagelijks creëren wereldwijd duizenden iGen persen miljarden brochures, posters, fotoboeken en direct mails van hoge kwaliteit, vaak gepersonaliseerd en altijd in levendige consistente kleuren. Met het iGen platform kan de productiviteit van grafische ondernemers tot wel 25 procent stijgen. Er wordt immers substantieel minder tijd besteed aan herdrukken, kwaliteitscontroles en instel- en opstartprocedures. Daarmee blijven de iGen persen de meest productieve digitale printers op de markt.

De iGen 5 150 pers met de EFI EX-5 RIP zijn per direct wereldwijd beschikbaar. De iGen 5 120 pers, iGen 5 90 pers en de FreeFlow Print Server zijn per september verkrijgbaar.   1InfoTrends, Global Production Printing and Copying Market Forecast: 2013-2018

Geen opmerkingen:

Mogelijk gemaakt door Blogger.