Ads Top

Ricoh Europe opent nieuw Customer Experience Centre voor printprofessionals

Ricoh Europe heeft de opening aangekondigd van een nieuw Customer Experience Centre voor printprofessionals. Het wordt een innovatief kenniscentrum op het gebied van production printing waar de geïntegreerde oplossingen van Ricoh en haar partners worden getoond. Bezoekers krijgen een indruk van de diverse end-to-end workflows en printproductieprocessen die ook in hun eigen productieomgeving kunnen worden toegepast. Het Ricoh Customer Experience Centre wordt gebouwd binnen de bestaande fabriek van Ricoh Products Ltd. in Telford, VK. De officiële opening is op 4 november 2014.

In een dynamische productieomgeving staan printprofessionals voor unieke uitdagingen die moeten worden overwonnen om hun bedrijf voor te bereiden op de toekomst. Het hele portfolio van Ricoh op het gebied van production printing weerspiegelt het concept van de ‘smart factory' en 'lean' productie dat een maximale productiviteit en efficiëntie garandeert, van prepress tot de nabewerking. In het nieuwe Customer Experience Centre kunnen klanten nieuwe ideeën opdoen voor bedrijfs- en productieverbeteringen. Daarbij kunnen ze de optimale oplossingen voor hun organisatie verkennen en testen tijdens de verschillende fasen in het productieproces. Ook wordt getoond hoe diverse productiesystemen van Ricoh, zoals grootformaat, losblad en rotatieve printers, naadloos kunnen worden geïntegreerd met nabewerkingapparatuur en softwareoplossingen van Ricoh en derden.

Door dit nieuwe centrum hebben bestaande en potentiële klanten in heel Europa makkelijker toegang tot deze innovatieve producten en diensten, met onder andere, nu voor het eerst in Europa, de printoplossingen voor rotatieve inkjetproductie van Ricoh. Daarnaast gaat Ricoh het centrum gebruiken voor interne en externe opleidingen en het testen van grensverleggende processen, substraten en productiemethoden.

In de nieuwe faciliteit wordt ook een ultramodern informatiecentrum voor klanten ingericht, dat dienst zal doen als kennis-, test-, en R&D-centrum. Hier bevindt zich ook het speciale laboratorium voor ontwikkelingen op het gebied van inkjet en worden de softwareoplossingen van Ricoh uitvoerig getest. Het is een uitbreiding van het Europese programma voor mediakwalificatie waarmee Ricoh beoogt een testcentrum te worden voor alle media voor rotatief, losblad en grootformaat printen van Europese leveranciers. Partners van Ricoh kunnen het centrum ook gebruiken om samen te werken aan de integratie van oplossingen om een naadloze workflow bij klanten te bewerkstelligen. Het nieuwe Europese centrum is een aanvulling op het nieuwe internationale Customer Innovation Centre in Boulder, Colorado, in de VS.

Geen opmerkingen:

Mogelijk gemaakt door Blogger.