Ads Top

XYZprinting lanceert All-in-One 3D-printer op IFA

XYZprinting introduceert zijn betaalbare en toegankelijke da Vinci 3D-printerserie op IFA 2014. Het bedrijf biedt de ultieme 3D-printers voor consumenten en ondernemers. IFA 2014, de wereldwijde beurs voor consumentenelektronica en huishoudelijke apparaten, vindt plaats in Berlijn, Duitsland, van 5 tot en met 10 september 2014.

De da Vinci 1.0 is een persoonlijke 3D-printer voor slechts 599 euro. Daarmee is dit apparaat de meest betaalbare 3D-printer in de markt. Zeker gezien de printgrootte: die is groter dan die van welke andere 3D-printer ook in deze prijsklasse. De da Vinci is een plug-n-play 3D-printer die specifiek is ontwikkeld voor thuisgebruik en kleine bedrijven; er is geen montage vereist. Met unieke veiligheidsfuncties en gepatenteerde technologie voegt de da Vinci een compleet nieuwe dimensie toe aan de 3D-printervaring. Die is nu gebruiksvriendelijker dan ooit in alle facetten binnen het printproces.

De Vinci 1.0 All-in-One (AiO) is volgens de fabrikant voorzien van het meest nauwkeurige 3D-scansysteem voor consumenten in de markt. De gebruiker kan printbestanden opslaan in .das- (klaar om te bewerken) of .stl-formaat (klaar om te printen). Voor de prijs van één apparaat, de da Vinci 1.0 AiO, krijgt de gebruikers zowel een 3D-scanner als -printer. De da Vinci 1.0 AiO-printer maakt 3D-printen nu nog toegankelijker voor gebruikers, zelfs voor diegenen die met software geen 3D-modellen kunnen maken. Voor nog geen 800 euro is de da Vinci 1.0 AiO beschikbaar vanaf het vierde kwartaal van 2014.

De eerste 3D-printer van XYZprinting, de da Vinci 1.0, won de CES 2014 Editors Choice Award voor de meest toegankelijke en betaalbare 3D-printer. De printer kreeg ook de Tom's Guide Readers Choice Award. In mei 2014 werd de da Vinci 1.0 bekroond met de Computex 2014 Best Choice (BC) Award voor beste ontwerp en de 3D-printer werd uitgeroepen tot de meest betaalbare en toegankelijke 3D-printer door Reviewed.com.

Geen opmerkingen:

Mogelijk gemaakt door Blogger.