Ads Top

AMC vertrouwt printbeheer toe aan Xerox

Het Academisch Medisch Centrum Amsterdam (AMC) heeft na een tendertraject gekozen voor de dienstverlening van Xerox. Op basis van Best Value Procurement (BVP) onderscheidde Xerox zich als expert in de markt. Xerox gaat haar Next Generation Managed Print Services (MPS) implementeren. Hiermee is het AMC in staat de stroom aan documenten en gegevens beter te beheren. Daarnaast verzorgt Xerox de implementatie van 600 netwerkprinters, 190 A3 mfp’s en 82 A4 mfp’s.

Het AMC was op zoek naar een partij aan wie zij het volledige printbeheer konden toevertrouwen. Xerox toonde op basis van de BVP-methodiek aan hoe zij het AMC maximaal kan ontzorgen en door middel van proactief beheer risico’s mitigeert. Hierbij is de geleverde printinfrastructuur volledig afgestemd op de 24/7 dienstverlening van het AMC en verzorgt Xerox zowel on site als remote het beheer van de afdrukapparatuur, het printqueue management en het print server management. Als onderdeel van de Next Generation MPS dienstverlening, wordt door Xerox ook de Rack Hosting (levering van Print Servers) verzorgd.

Naast het beheer sluit Xerox volledig aan op twee andere speerpunten van het AMC, te weten veiligheid en duurzaamheid. Hiermee is het AMC gegarandeerd van compliancy ten aanzien van NEN7510 en haar eigen interne beveiligingseisen en is er een duurzaamheidsbeleid opgesteld waarin gestuurd wordt op minder en bewuster printen.

Geen opmerkingen:

Mogelijk gemaakt door Blogger.