Ads Top

Xerox demonstreert nieuwe technologieën voor verbeterde workflow tijdens de Graph Expo

Grafimediabedrijven zoeken constant naar manieren om productiever te werken, hun productie meer te automatiseren en drukwerk verder te personaliseren. Daarom demonstreert Xerox nieuwe technologieën die hier naadloos op aansluiten tijdens de Graph Expo, die 13 t/m 16 september plaatsvindt in McCornick Place, Chicago.

Xerox zal op haar stand een reeks hoog volume kleurenpersen, workflow oplossingen en business development tools demonstreren. Met deze oplossingen kunnen drukwerkleveranciers profiteren van kansen in de snel groeiende digitale kleurenproductiemarkt, die naar verwachting wereldwijd groeit van bijna 460 miljard pagina's naar 725 miljard pagina’s in 2018.1

Onder de producten die Xerox tentoonstelt zijn er drie oplossingen uitgeroepen tot Graph Expo MUST SEE ‘EMS. Deze categoriewinnaars worden voor het eerst in Amerika getoond. De Xerox iGen 5 pers, de Xerox Rialto 900 Inkjet pers en de Xerox FreeFlow Core Cloud zijn de producten die volgens de grafische experts niet gemist mogen worden.

De nieuwe FreeFlow Core Cloud oplossing maakt automatisering volgens Xerox eenvoudiger dan ooit. Er hoeft geen nieuwe hardware te worden geïnstalleerd en onderhoud en IT-support zijn niet nodig. Andere cloudoplossingen die Xerox presenteert zijn de Xerox FreeFlow Digital Publisher Cloud Configuration en de XMPie StoreFlow Cloud.

Ook nodigt Xerox deelnemers uit bij de stand om een-op-een te praten over de nieuwste inkjettechnologie, verpakkingsoplossingen en manieren om nieuwe digitale drukwerktoepassingen winstgevend in te zetten. Daarnaast worden ook een aantal nieuwe Xerox ProfitAccelerator® Business Development Resources gepresenteerd. Deze tools zijn ontworpen om de investering in digitale afdrukapparatuur te optimaliseren. Ook nieuw op de Xerox stand is de XMPie PersonalEffect versie 8.0 software. personaliseren.

Geen opmerkingen:

Mogelijk gemaakt door Blogger.