Ads Top

ScanSnap Sync-software houdt documenten gesynchroniseerd

ScanSnap Sync-software houdt documenten op mobiele apparaten, pc’s, Mac’s en clouddiensten gesynchroniseerd.

ScanSnap Sync is de nieuwste toevoeging aan het software-ecosysteem voor de ScanSnap-productlijn met documentscanners. Met ScanSnap Sync hebben gebruikers toegang tot hun documenten vanaf elk ondersteund apparaat. Deze gratis software is beschikbaar voor de ScanSnap-documentscannermodellen en helpt het leven van mobiele gebruikers eenvoudiger te maken.

Dankzij ScanSnap Sync zijn ScanSnap Organizer voor pc en Mac en de ScanSnap Connect-app voor mobiele Android- en iOS-devices nu te gebruiken in combinatie met clouddiensten. Zo kunnen mobiele werkers hun documenten automatisch synchroniseren. Ondersteunde clouddiensten zijn Dropbox, Google Drive en Microsoft OneDrive.

ScanSnap Sync is verkrijgbaar vanaf het najaar van 2015. Bestaande klanten ontvangen ScanSnap Sync als onderdeel van een automatische ScanSnap-software-update, maar kunnen de update ook zelf downloaden via een link. ScanSnap Sync wordt in EMEA geïntroduceerd tijdens een speciale preview op de IFA, van 4 tot en met 9 september in Berlijn.

Geen opmerkingen:

Mogelijk gemaakt door Blogger.