Ads Top

Nieuwe serie multifunctionals Konica Minolta focust op mobiel printen

Konica Minolta introduceert met de bizhub 227 en bizhub 287 de eerste twee producten van een nieuwe serie kantoor-multifunctionals die de mobiliteit van medewerkers in drukke kantoren verbetert. Naast de nieuwste mobiele applicaties, die het gemak van BYOD (‘Bring Your Own Device’) bieden, maken de 22 en 28 pagina’s per minuut- systemen ook indruk met hun intuïtieve gebruiksgemak, eenvoudige integratie en hoge veiligheidsstandaard.

Konica Minolta’s A3 office-portfolio, in zowel kleur als zwart-wit, wordt gekenmerkt door een grote uniformiteit, identieke bediening van verschillende systemen, gemeenschappelijke kenmerken en functionaliteit, eenvoudige integratie en intuïtief gebruiksgemak. De nieuwe bizhub 227 en bizhub 287 voegen hier geavanceerde technologie aan toe met een speciale focus op het verbeteren van de mobiliteit van medewerkers.

Near Field Communication (NFC) zorgt bijvoorbeeld voor gemakkelijke en handige authenticatie door slechts naar het systeem te lopen. Dankzij NFC wordt de tablet of smartphone van een gebruiker automatisch gekoppeld. Ook biedt NFC het gemak van touch-to-print en touch-to-scan – een handige functionaliteit voor mobiel printen. Verbinding met de bizhub 227 of bizhub 287 is ook mogelijk via Google Cloud Print. Bovendien zijn beide systemen voorzien van mogelijkheden tot een aangepast bedieningsinterface en toegang tot het internet.

Uiteraard gaan de functionaliteiten van de bizhub 227 en de bizhub 287 verder dan het mobiliteitsaspect: ze gaan gemakkelijk om met alle dagelijkse documenttaken die typerend zijn voor een druk kantoor en imponeren met hun hoge productiviteit, topprestaties en veelzijdige afwerkingsmogelijkheden. Het 7-inch bedieningspaneel, de compacte afmetingen en het gereduceerde gewicht zorgen voor veelzijdig gebruiksgemak. Uitgerust met één of meer van de verschillende afwerkingsopties, zoals nieten, perforeren en het produceren van boekjes, produceren beide systemen snel veel van de veeleisende printopdrachten die in het verleden moesten worden uitbesteed.

Hierdoor zijn de bizhub 227 en bizhub 287 interessante keuzes voor kleine tot middelgrote teams en werkgroepen in onder andere de publieke sector, onderwijsinstellingen, ingenieursbureaus, architectenkantoren, verzekeringsmaatschappijen, banken, bibliotheken en arbeidsbureaus.



 

Geen opmerkingen:

Mogelijk gemaakt door Blogger.