Ads Top

Nieuwe fi Series-scanners voor professioneel gebruik binnen organisaties

PFU (EMEA) introduceert twee nieuwe fi Series-documentscanners: de Fujitsu fi-7140 en de fi-7240 met geïntegreerde flatbed-unit. Deze scannen veertig pagina’s per minuut (A4 kleur, 200/300 dpi; tachtig afbeeldingen per minuut, dubbelzijdig).

Net als alle andere leden uit de Fujitsu fi Series-familie zijn de fi-7x40-modellen voorzien van de PaperStream-software, die is ontworpen om afbeeldingen beter te verwerken en om het scannen van een grote hoeveelheid documenten tegelijk te verbeteren.

GI-processor en high-end papierbescherming  


De Fujitsu fi-7140/fi-7240 bieden de vertrouwde documentinvoer-mogelijkheden van de fi-7000 Series-modellen nu met veertig pagina’s per minuut.

GI-Processor: De GI-processor zorgt voor auto-gecorrigeerde, gedigitaliseerde beelden van hoge kwaliteit. Deze zijn na het scannen beschikbaar in JPEG, PDF, doorzoekbare PDF of als aanpasbare Word-, Excel- of PowerPoint-bestanden.

Papierstabilisator: Het papierinvoermechanisme van de fi-7140/fi-7240 behandelt automatisch elk papier uit een stapeltje individueel, om te voorkomen dat papieren scheef worden ingevoerd. Hiermee glijdt elk papier gegarandeerd door de scanner. De papierstabilisator werkt voor verschillende documentformaten, en zorgt ervoor dat documenten van hoek tot hoek recht worden vastgelegd.

Papierbeschermer: De nieuwe scanners verwerken verschillende papierdiktes (27 tot 413 g/m²): van verschillende stapels papier tot plastic kaarten. Daarnaast houdt de papierbeschermingsfunctie de beweging van het document in de gaten en stopt hij de papierinvoer automatisch wanneer hij afwijkingen opspoort. Dit geeft het waardevolle, gevoelige origineel extra bescherming.

De ultrasone sensor voorkomt ook dat er twee of meer pagina’s tegelijk worden ingevoerd, zodat alle relevante informatie gegarandeerd tijdens het scanproces wordt vastgelegd.

De PaperStream-software zorgt voor een hoge kwaliteit van afbeeldingen. PaperStream IP bereidt gedigitaliseerde gegevens voor op een verdere verwerking, zoals OCR (Optical Character Recognition) en maakt verbinding met alledaagse scanapplicaties, via de TWAIN of de ISIS-interface. Met PaperStream Capture kunnen gebruikers hun documentenstroom (inclusief batches) op elk moment verfijnen.

Wanneer zij een stapeltje hebben gescand, kunnen zij de data controleren, opdrachten wisselen en documenten verzamelen in een gemeenschappelijk bestand. Ze kunnen deze ook indexeren en verplaatsen naar lokale of juist verre opslagruimte, workflows of ECM-systemen. Dit kan direct, maar ook na een gepauzeerd proces.

De Fujitsu fi-7140- en fi-7240-scanners zijn verkrijgbaar bij Fujitsu-verkooppunten vanaf september 2015. De adviesprijs is 899 euro voor de fi-7140 en  1.499 euro voor de fi-7240.

Geen opmerkingen:

Mogelijk gemaakt door Blogger.