Ads Top

Eerste Ricoh Rapid Fab faciliteit in Europa

Ricoh maakte een dezer dagen zijn debuut op EuroMold 2015, de beurs voor productontwikkeling, en liet daar zien wat het bedrijf te bieden heeft op het gebied van additive manufacturing.

Als onderdeel van de activiteiten op het gebied van additive manufacturing, met als middelpunt 3D-printers, heeft het bedrijf onlangs zijn eerste Rapid Fab-faciliteit in Europa geopend. Hier worden onder meer demonstraties gegeven die klanten laten kennismaken met innovaties op het gebied van additive manufacturing. Klanten kunnen Ricoh Rapid Fab gebruiken als een showroom waar ze 3D-printen kunnen ervaren en 3D-output kunnen laten produceren op basis van hun eigen gegevens.

Begin dit jaar werd Ricoh reseller van LeapFrog, met de bedoeling het 3D print aanbod verder uit te breiden binnen EMEA. Het bedrijf beschikt daarnaast over verschillende technologieën voor het maken van prototypes en modellen en heeft meer dan twintig jaar ervaring in het gebruik van 3D-printers voor de eigen productontwerpen. Met deze innovatiegeschiedenis is Rapid Fab de logische volgende stap.

Geen opmerkingen:

Mogelijk gemaakt door Blogger.