Ads Top

Dure inkt grootste printerergernis

De meeste Nederlanders hebben thuis wel ergens een printer staan, maar zijn er niet altijd even blij mee. Zo ergert ruim acht op de tien zich weleens aan hun thuisprinter. In de ergernis-top 5 staan lege of uitgedroogde toners, vastgelopen of scheefgetrokken papier en een printer die maar doorgaat terwijl de opdracht al is geannuleerd.

Maar de allergrootste frustratie is wel dat toners en cartridges zo duur zijn; 66% van de Nederlanders heeft deze ergernis in zijn/haar top 5 staan. Dat blijkt uit online onderzoek naar printerergernissen dat is uitgevoerd ter introductie van Printbezorger.nl; een online printservice van PostNL waarmee documenten eenvoudig geprint en bezorgd worden, op elk gewenst adres.

Top 5 printerergernissen

1.     Inkt (toner/cartridges) is duur

2.     Toner/cartridge die bijna leeg is

3.     Vastgelopen papier

4.     Printer die niet reageert op een annuleeropdracht én maar doorgaat met printen

5.     Papier is vaak net op

Twintigers hebben minder vaak een printer thuis (18 procent heeft geen printer vs. 5 procent onder 60-plussers). Van de mensen die er wel eentje hebben staan, hebben vrouwen vaker ergernissen bij het thuis-printen. Vooral de dure inkt en vastlopend/scheeftrekkend papier worden door vrouwen vaker geplaatst in de persoonlijke top 5 met ergernissen.

Geen opmerkingen:

Mogelijk gemaakt door Blogger.