Ads Top

Uw organisatie heeft een hoog printvolume. Welke printer is hier geschikt voor? (i.m)

Een aantal organisaties print relatief erg veel in een bepaalde periode. Van belang is dat de printer wel uw vriend blijft waar u op kan rekenen. Medewerkers moeten niet belemmerd worden in de werkzaamheden en vooral niet geïrriteerd worden. Een normale inktjet printer is niet echt een aanrader, want dat zou de sfeer op de werkvloer absoluut niet ten goede komen. Daarom denkt u aan een multifunctionele printer of copier. Maar ook hierin zijn nog verschillen.

Het woord multifunctioneel zegt het eigenlijk al – het is een zeer veelzijdig apparaat. Een multifunctionele printer is interessant wanneer u veel bulk print. De aanschafwaarde is in vergelijking met een kopieerapparaat duurder, maar het verbruik is goedkoper. Wanneer uw relatief veel print is een kopieerapparaat een aanrader. Bovendien is de switch tussen formaten papier erg gemakkelijk, aangezien dit allemaal geautomatiseerd is.

Een multifunctionele printer is een vergelijkbaar apparaat, maar de aanschafprijs ligt lager, maar de verbruikskosten hoger dan de kopieermachine. Verder biedt het dezelfde voordelen. De afdruksnelheid is razendsnel en de printer neemt minder ruimte in beslag dan een aantal losse desktop printers.

Wilt u meer advies voor de aanschaf van een printer? Of van plan om een printer te leasen, kopen of huren? Sales Channel biedt alle soorten en maten printers die op uw wensen aansluiten. Print u minder veel? Ook hier hebben wij allerlei oplossingen voor. Samen met u brengt Sales Channel uw gebruiks- en bedrijfsprofiel in kaart. Op basis van uw wensen kiezen wij maximaal de beste twee partners uit die graag bij uw langs komen voor een mooie offerte.

Geen opmerkingen:

Mogelijk gemaakt door Blogger.