Ads Top

Sharp komt met nieuwe multifunctionele A3-kleurenprinters met intuïtieve opstartsensor

Tijdens de Inspire Expo in Malta, een tweedaags evenement voor de partners van Sharp, heeft Sharp een vernieuwing van het assortiment multifunctionele A3-kleurenprinters (MFP’s) aangekondigd. Dankzij de nieuwe MX-serie zal Sharps MFP-portfolio flink vereenvoudigen, omdat Sharp drie verschillende A3-printerlijnen vervangt door één serie multifunctionele printers met een uniform design en identieke interface. De serie is eenvoudiger te gebruiken, te verkopen en te onderhouden.

Doordat de hele serie over dezelfde eigenschappen beschikt, helpt de MX-serie dealers hun kosten te beheersen en hun bedrijfsresultaten te optimaliseren. Dealers besparen bijvoorbeeld op de training van verkopers, servicetechnici en verkoopondersteunend personeel. Dankzij de lange levensduur van de speciaal ontwikkelde onderdelen nemen ook de kosten voor installatie en onderhoud af.  

Omdat de opties en onderdelen van de hele serie uitwisselbaar zijn, wordt opslag eenvoudiger en zijn voorraadkosten aanzienlijk lager dan wanneer men meerdere series gebruikt die bestaan uit verschillende apparatuur. Daarnaast voorkomt het automatische uitwerpsysteem voor lege tonercartridges dat gebruikers de cartridges te vroeg vervangen, wanneer er nog toner in zit. Daardoor worden ook de onderhouds- en servicecontracten lucratiever voor dealers.      

De MX-serie biedt naast kostenbesparing ook talrijke andere voordelen: IT-managers zullen de uitgebreide beveiligingsmogelijkheden kunnen waarderen, maar ook de mogelijkheden om de apparatuur op maat te configureren en printoplossingen out-of-the-box in te zetten, zonder dat er in een printserver geïnvesteerd hoeft te worden. Op de werkvloer biedt de serie volop mogelijkheden om werkprocessen te verbeteren, productiviteit van werknemers te verhogen en dus het rendement van de bedrijfsactiviteiten in het algemeen te verbeteren.

Daarnaast biedt de serie tal van technische mogelijkheden die variëren van single sign-on, cloud connectivity en Wi-Fi-mogelijkheden tot en met OCR-herkenning tijdens het scannen. Hierdoor kunnen doorzoekbare PDF-bestanden gecreëerd worden en kan direct gescand worden naar MS Office-bestandsformaten.

Geen opmerkingen:

Mogelijk gemaakt door Blogger.