Ads Top

Nieuwe zakelijke A4-kleureninkjetprinters Epson sparen het milieu

Epson heeft twee nieuwe WorkForce Pro-inkjetprinters aangekondigd, die speciaal zijn ontworpen om de milieubelasting te verminderen, gebruikersinterventie terug te dringen en de workflow te versnellen. De WF-6590DWF en WF-6090DW maken deel uit van dezelfde serie WorkForce Pro-printers die BLI zeer hoog heeft aanbevolen in onafhankelijke tests.

Met een energieverbruik dat tot 80 procent lager is dan kleurenlaserprinters van de concurrentie, zijn de WF-6590DWF en WF-6090DW gebaseerd op schone technologie, waardoor ze geen hitte of ozongas produceren en er geen ventilatorgeluid is tijdens of na het afdrukken. Naast het verlagen van de energierekening, helpt dit ook uw milieudoelstellingen te behalen. Dankzij 50 procent lagere kosten per pagina en lagere totale eigendomskosten vergeleken met kleurenlaserprinters van de concurrentie, kunnen bedrijven met beide printers geld besparen.

Dankzij NFC is het eenvoudig verbinding te maken, af te drukken en te scannen. Het is eveneens mogelijk om documenten per e-mail te versturen vanaf externe locaties om deze direct af te drukken, geheel beveiligd via PIN-code en een beveiligde afdrukmodus voor de gemoedsrust van de gebruiker. De WF-6590DWF biedt verder een groot LCD-kleurenaanraakscherm, waarmee de printer eenvoudig te bedienen is en het scannen of afdrukken rechtstreeks vanaf een USB probleemloos kan worden uitgevoerd.

De WF-6590DWF en WF-6090DW zijn vanaf november 2015 verkrijgbaar voor een adviesprijs van respectievelijk € 779 en € 539 (ex. BTW).

Geen opmerkingen:

Mogelijk gemaakt door Blogger.