Ads Top

Sharp komt met software-oplossingen voor het optimaliseren van printen en scannen

Sharp Europe heeft tijdens de Inspire Expo op Malta haar Optimised Solutions Portfolio geïntroduceerd. Het pakket met softwaretools is speciaal ontwikkeld als aanvulling op de lijn multifunctionele printers (MFP’s)p.

De verschillende software-oplossingen en applicaties spelen in op de uitdagingen waarmee organisaties in diverse sectoren en markten geconfronteerd worden. Veel bedrijven en instellingen worstelen met het beheren - en meetbaar maken - van documenten en documentstromen. Ze hebben bijvoorbeeld moeite met het beheersen van de printkosten en de complexiteit die de enorme toename van de hoeveelheid mobiele apparaten op de werkplek met zich meebrengt.

Het Optimised Solutions Portfolio van Sharp omvat software voor outputmanagement, scanning & workflow en mobiel printen, waarmee organisaties hun toegevoegde waarde kunnen optimaliseren, productiviteit kunnen verhogen en kosten kunnen verminderen. Organisaties krijgen weer grip op al hun documentstromen. Sharp zal het portfolio software-oplossingen de komende maanden bovendien verder uitbreiden.

Geen opmerkingen:

Mogelijk gemaakt door Blogger.